top of page

Fotokunst der glæder øjet, og lægger arm med støjen👁👂💪

Lad fotokunsten på din væg have flere funktioner

Efter en gennemgående renovering af Michael og Pernilles hus i Risskov, stod det sløjt til med akustikken i det åbne køkken-alrum.

De havde længe ønsket sig et stykke fotokunst fra Art by Vembyephoto, og var faldet for motivet fra molen i Bønnerup, som de syntes passede godt ind til den grå væg, og de kobberfarvede lamper.Vi slog derfor 2 fluer med et smæk, og fik bestilt det ønskede motiv som UV-print direkte på en 40 mm akustikplade. Det færdige akustikbillede tager mellem 0-5% af effekten på den originale akustikplade og er modstandsdygtigt overfor vand. Hverken farver eller effekt aftager i kvalitet over tid, og billedet kan klassificeres som lydabsorption i klasse A.

Da parret ønskede et minimalistisk udtryk, blev akustikbilledet printet på et materiale med hvide kanter, så de undgik den klassiske ramme. Med et genanvendeligt produkt uden farlige stoffer, var det desuden et miljøvenligt valg.

Med skjulte beslag på bagsiden, kom billedet til at “svæve” ca. 10 mm fra væggen. Billedet måler 120 cm 120 cm.Du finder hele Pier serien af abstrakte udsnit her:

På billedet herunder ser du molen med de rå gamle pæle som blev grundlag for dette motiv. Dette hyggelige foto med fangstklare fiskestænger finder du her:

Relevante kundecases i storformat

Hos VSP i Egå, en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for byggeribranchen, havde arbejdslokalerne fået en grundig istandsættelse, og som sidegevinst af oprydningen, fået en rungende klang🥴

Et par store billeder fra relevante kundecases, (8tallet og Musikkens hus, naturligvis fotograferet af Vembyephoto) blev printet på akustik-plader, og hængt op i kontoret, med en tydelig målbar effekt på lyden. Dekorativt og funktionelt på en og samme tid.
Det er ikke spor sært at bestille særbestillinger 🤪

Så husk når du bladrer rundt i min webshop her, at alle motiver kan bestilles som særbestillinger, feks på akustikplader, glas, dibond eller som print der kan hænge udendørs hele året. Ønsker du et større format end det mål der kan findes på shoppen, er det også bare med at skrive eller ringe til mig, så finder vi en løsning der passer præcis til dit ønske.

Tak fordi du læste med 🙏

14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page