top of page

Hurra, Art by Vembyephoto fejrer 1 års fødselsdag d. 01.04.21🇩🇰

Da jeg gik ind i 2020, havde jeg en tætpakket kalender med spændende opgaver der fyldte tiden ud. Dejligt, for det er jo det jeg lever af og brænder for 🙏😄🔥

Mine små mellemrum fyldte jeg ud med at arbejde på min webshop, som på dette tidspunkt havde været undervejs i ca. 1/2 år.

En shop som jeg i mange år havde drømt om at få skabt. En platform der kunne samle alle mine kunstfotografier. Et sted hvor der var plads til at lege med story-telling, og få udbredt kendskabet til den kunstneriske og legende del af mig.

Tanken om at mine billeder kunne komme ud og hænge i danske hjem og kontorlokaler og være med til at skabe stemning, gjorde mig glad.

Et sted hvor folk kunne købe unik og personlig fotokunst til rimelige priser, måske finde billeder af lokale vartegn, eller fotografier med en historiefortælling der kunne ramme særlige følelser.Med mine mange naturbilleder, ville det også være et sted hvorfra man kunne trække naturen ind i sit hjem.
Opgaven med at finde de mange filer frem, systematisere en shop, finde de rette leverandører, skrive tekster og sætte billeder op i korrekte formater, samt prissætte var en kæmpe mundfuld. Min ældste søn forærede mig programmering og opsætning af shoppen, og så skulle der loades ind.Jeg tror nok at jeg på et tidspunkt kom til at sige højt, at jeg da godt lige kunne bruge 14 dage hvor jeg ikke lavede andet end at blive færdig med shoppen… Min bøn blev hørt, for ganske kort tid efter lukkede covid19 Danmark ned, og tid var der pludselig nok af⏱ Jeg undskylder naturligvis til alle hvis mit ønske om mere tid har voldt problemer 😩😷


Nu var der ikke flere undskyldninger, den shop skulle i luften, og det kom den præcis d. 01.04.2020.


Siden da er der løbet meget vand i åen. Det at have fået skabt en afsætningsplads, pirrede gevaldigt op i min kreativitet, og medførte livlig aktivitet på nye ideer, billeder og projekter.Til tider så meget at nye ting ofte står i kø for at blive lagt op.

For hver gang lyden af kasseapparatet klinger i min telefon, bliver jeg rørt og taknemmelig. Rørt over at jeg kan røre andre, taknemmelig for at de stemninger jeg forsøger at indfange, også fornemmes af andre. 

Flere af mine søde kunder har sendt billeder fra deres hjem, beliggende rundt omkring i Danmark, herunder eksempler fra København, Ringkøbing, Odder, Aarhus, Rønde, Skanderborg, Viborg mm. Nogle er blevet brugt i kollager sammen med andre typer væg-udsmykning. Et par kunder har lavet specialbestilling af billeder der kan hænge udendørs, og flere har bestilt udvalgte motiver i en ekstra stor størrelse målt op efter møbler i deres rum. Køkkener, soveværelser, badeværelser, advokatkontorer, terasser og stuer har fået nyt moderne liv.
Som med alt andet kan begyndelser være svære. Der er blevet rettet til, fundet fejl, skrevet om, flyttet rundt, og jeg er kontinuerligt i gang med at forbedre, bygge til og gøre shoppen så brugervenlig som muligt.

SEO arbejdet ligger stadig foran mig, det der nørderi med ord der kan findes af googles søgemaskiner. Kommer tid kommer råd (og nej, ikke flere lange coronapauser til os i denne omgang 🤢)

Så snart jeg har fundet en god løsning, vil det også være muligt at købe lækre rammer som passer til billederne i min shop. Leverandøren er fundet, så stay tuned hvis du synes det er vigtigt at kunne købe print og ramme samme sted. Indtil den lille udfordring er løst, sender jeg en mail med link til rammeforslag ud til dem der har lagt en ordre.

2020 blev generelt et mærkeligt år, stærkt præget af restriktioner og nedlukninger. Jeg nåede dog at lave et hyggeligt juleudsalgsevent, så kunderne kunne købe færdige billeder med hjem til julegaver. Lignende event vil finde sted til næste jul.Er du blevet nysgerrig efter at se giraffen 🦒 kan du klikke på shoppen her

Vil du sikre dig at du ikke går glip af gode tilbud eller events som sendes ud via mit nyhedsbrev, kan du tilmelde dig her

Tak fordi du læste med 👁🙏

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page