top of page

På fotosafari blandt gejsere, isbjergfragmenter og vulkaner på smukke Island 🌋💎⛰️
I sensommeren 2022 spurgte min kæreste om jeg ville med til Island og opleve vulkaner i udbrud 🌋. OM jeg ville 👏Billetterne blev bestilt, og jeg så glødende lava (og smeltet drone🥴) for mit indre blik 👁️

Sådan skulle det dog ikke gå. For ganske kort tid efter slukkede vulkanen, og nye planer skulle lægges.

I stedet for den guidede vulkan tur, fik vi reserveret en Toyota RAW 4 med pigdæk, så vi selv kunne disponere de 2,5 dage vi havde til rådighed.

Ombord på flyvemaskinen opstod dog første udfordring... Jeg kom til at sidde ved nødudgangen UDEN ET VINDUE 😭

Grædefærdig (ja det var jeg faktisk), lykkedes det mig at liste op til et vindue hvorfra jeg kunne opleve indflyvningen. Allerede her var det svært at få armene ned (bogstaveligt talt) 🙋‍♀️ Blå floder, vulkan toppe, dampende gejsere og smukke sneklædte bjerge susede forbi mens jeg knipsede løs 🛬
Godt fremme fik vi styr på bilen. I lufthavnen spurgte de om vi ville have forsikring med mod afrevne bildøre ! Vilde naturkræfter der er på spil her ⛈️🌪️

Kun lige trillet ud af p-pladsen fik jeg øje på en skulptur som min mor for måske 30 år siden havde fotograferet, og som jeg har brugt i udstillingen "Stormflod" Du finder den serie her


Fredag aften blev nydt i Skylagoon, et ret skønt wellness sted hvor vi kom igennem 7 ritualer, deriblandt den dampende udendørs lagoon med udsigt over havet, og stjerneklar himmel over os.

Lørdag morgen ringede vækkeuret kl 03.30, en spændende dag med storslået natur lå forude.

For at dette ikke skal blive en roman, vil jeg nu lade billed-serierne tale for sig selv. Skulle du have interesse i at købe et motiv, enten til din væg eller som digital fil, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Der ligger flere historier på min instagramprofil som du finder herOg sådan så det ud på den anden side af linsen 🤣 Den fine nye drone som jeg havde købt blot 5 dage før rejsen, ja den crashede i et fælt styrt den sidste dag og blev aldrig til drone igen. Men sd kortet, det reddede jeg da heldigvis, som du kan se 😅
Tusinde tak fordi du læste med 🙏


19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page