top of page

ANBEFALINGER

Birthe formår at få smilet og lyset i øjnene frem i de mennesker, som hun fotograferer. Måske fordi hun selv udstråler glæde og gerne joker lidt med medarbejderne, så stemningen bliver let og glad. Vi har brugt Birthe til at tage medarbejderportrætter, stemningsbilleder og billeder af vores bygning. Hun er super dygtig, professionel og tager selv ansvar for at opstille det rette scenarie, så billederne tager sig bedst muligt ud. Jeg kan varmt anbefale Birthe og har modtaget feedback fra flere medarbejdere, der siger “Hun er den bedste fotograf, vi nogensinde har haft”.

Lene-Mondrup-300x300.jpeg

LENE MONDRUP

Panzer Glass

Da vi påbegyndte samarbejdet med Birthe i 2012, var det fordi vi havde fået anbefalet Birthe af en anden samarbejdspartner. Og det har vi på intet tidspunkt fortrudt. Birthe har siden da hjulpet os med at tage portrætter af nye medarbejdere. Derudover har hun løbende taget detailbilleder fra vores kontorer ligesom hun har foreviget mange af vores interne arrangementer. Birthe er altid smilende, givende og enorm fleksibel og på alle måder et fantastisk menneske og samarbejdspartner. Kvaliteten af hendes arbejde er selvfølgelig i top. Jeg kan til enhver tid anbefale Birthe til andre.

SusanWiesenberg-300x300.jpeg

SUSAN WIESENBERG

Genau & More A/S

Professionel, kreativ, engageret og detaljeorienteret. Uanset om det vedrører en virksomhedsprofil, stemningsbilleder, medarbejderportrætter eller reportage af event, så går Birthe Vembye altid den ekstra mil med stor indlevelse for at give mine kunder de bedste fotos, der styrker deres visuelle identitet og giver konkurrencekraft. Hun skaber billeder, der gør indtryk – hver gang.

Susanne-Nielsen-copy-300x300.jpeg

SUSANNE NIELSEN BRANDKONSULENT

Marketing Extended

Hos Design Concern har vi ofte brug for en dygtig og fleksibel fotograf, som formår at tage de helt rette billeder. Billeder, der rammer plet i forhold til kunden/branchen, og som samtidig understøtter vores design og de budskaber, vi gerne vil formidle. Vi vender gang på gang tilbage til Vembye Photo. Det gør vi bl.a. forbi Vembye er eminent til at indfange den helt rette stemning under fotosessionen – og efterfølgende leverer superfede billeder til aftalt tid. Kan varmt anbefales. NB: Birthe er også en formidabel portrætfotograf.

Lone-Storgaard-300x300.jpeg

LONE STORGAARD

Design Concern

Da jeg skulle have lavet en serie professionelle portrætbilleder, tog jeg ud til Birthes Atelier hvor jeg fik en fantastisk oplevelse. Atelieret er en unik location med en super god atmosfære hvor Birthe på en rolig, tryg og professionel måde skaber den rette stemning og med sin kreative tilgang til fotografiet laver top professionelle billeder. Jeg er super glad for min portræt serie…Birthe er en mega dygtig kreativ fotograf og jeg vil derfor give hende mine bedste anbefalinger.

Lars-Christensen.jpeg

LARS CHRISTENSEN

Prisme arkitekter

Birthe har lavet en serie professionelle portrætbilleder af undertegnede. Resultatet er yderste tilfredsstillende. Billeder er blevet brugt i forbindelse med lanceringen af mit firma, og stemningen i billederne er perfekt til formålet! Ud over at mestre et kamera, har Birthe evner til at fange øjeblikket, skabe både rammer og en stemning, som resulterer i top professionelle billeder

Michael-Pfeiffer-02-300x300.jpeg

MICHAEL PFEIFFER

Papirfly

Jeg manglede et nyt portrætfoto – både til min hjemmeside og et jeg kunne kunne sende med, når jeg blev interviewet til aviser mv. Det var en rigtig god oplevelse at blive fotograferet i Birthes studio. Hun havde en god forståelse for mine ønsker – jeg følte mig helt tryg under selve fotograferingen – og jeg er blevet meget tilfreds med resultatet.

Tina-Dalbøge-300x300.jpeg

TINA DALBØGE

Boligstylist, foredragsholder
og blogger

Jeg har lært Birthe at kende, rent professionelt, gennem et job hos City Vest, hvor jeg så hendes flotte billeder og utrolige kreativitet, og måden hun fik modellen til at arbejde foran kameraet. Derfor valgte jeg også Birthe til at tage mine nye firmaprofil-billeder, da jeg vidste at hun kunne få det frem i mig, som jeg og mit firma Unique Style står for rent professionelt, nemlig Kvalitet, power og udstråling. Og det kunne hun i allerhøjeste grad. Birthe arbejder professionelt, kreativt og med “kant” i sin måde at fotografere på, og jeg vil varmt anbefale hende.

Helle-Bille-300x300.jpeg

HELLE BILLE

Unique Style

Jeg er SÅ GLAD for at jeg valgt at få taget mine nye business portrætter hos Birthe Vembye. Det helt unikke ved de billeder Birthe har taget af mig, er at hun har formået at skabe et meget autentisk udtryk af mig som person, både med billedernes udtryk og den unikke location hun fandt til mig. Billederne er blevet små kunstværker, som jeg er meget stolte af at vise frem. De har fået sindsygt mange likes og kommentarer pga. deres autenticitet og kunstneriske udtryk som Birthe har formået at skabe. Det kan kunderne mærke og det virker dragende. Jeg har fik flere forskellige udtryk og størrelser som jeg har kunnet bruge, og det har været super fedt at kunne skifte lidt med, og til brug på de forskellige sociale medier og hjemmesider. Jeg vil anbefale Birthe til enhver der vil arbejde med et autentisk udtryk i deres forretning!

Riihanon-Wilde-01-300x300.jpeg

RIIHANNON WILDE

Artist & Exclusive Tantric Soul Immersions
The Pleasure Temple

Birthe Vembye er en super dygtig fotograf. Vi har arbejdet sammen af flere omgange siden 2012 både med reportage, portrætter og produktfotos. Birthe er enormt kreativ og byder ind med spændende locations og sjove og anderledes set-ups. Birthe løser hver gang opgaverne med stor kreativitet, empati og dedikation. Kunne aldrig drømme om at vælge en anden fotograf til mine foto-opgaver!

Kirsten-Aarup-Sørensen-300x300.jpeg

KIRSTEN AARUP SØRENSEN 

Forlaget Unicorn

Min fotosession hos VembyePhoto var en ubetinget succes.Birthe er super professionel bag kameraet, tænker kreativt ogalternativt, er inspirerende og hurtig på aftrækkeren. Resultatet blev top-gode portrætter i forskellige situationer til mit “site”

Gritt-Nørgaard-final.dk_-300x300.jpg

GRITT NØRGAARD 

Gritt Nørgaard Accounting

Birthe Vembye har gennem et år været fast fotograf på Sjette Frederiks Kro og har gang på gang formået at indfange kroens særlige atmosfære og pragtfulde stemninger. Fra festbilleder i krostuen med gæster, mad og opdækning til sommerstemning på terrassen og vinterbilleder med nyfalden sne. Birthes særlige blik for overraskende vinkler, små detaljer såvel som for helheden gør billederne både unikke og anvendelige i mange forskellige sammenhænge. Med Birthes skarpe øje og tillidsvækkende personlighed formår hun at åbne døre til vinkler, som man ikke troede, ville være muligt. Samtidig sniger hun sig rundt, uden at gæsterne opdager hende. Birthe har været en fantastisk og fleksibel samarbejdspartner, der har været klar både tidlig morgen og sen aften for at få de helt rette billeder i hus. Ikke mindst er Birthe en meget varm og hjertelig person. Birthe får de varmeste anbefalinger herfra.

Jørgen-Danielsen-e1555624954762-300x300.jpeg

JØRGEN DANIELSEN
Sjette Frederiks kro/Cafe Casablanca

Vi har i CLARUS kendt Vembye siden omkring 2010 som en dygtig og samvittighedsfuld fotograf indenfor flere områder, herunder også portrætfoto, som vi selv har benyttet med de allerbedste resultater til følge – Vembye brugte de rigtige teknikker, til at fremhæve de ønskede ting i billederne. Vi skulle bl.a. bruge billederne til forskellige formål, så leveringen i forskellige formater var helt optimalt, og virkede perfekt.

– som leverandør (og kunde), er det væsentlig for os, at vores samarbejdspartnere ikke spilder tiden, men er opdaterede med ordentligt it- og kameraudstyr, så resultaterne kommer i kassen i et effektivt tempo, da det andet er unødige omkostninger og ventetid – så hellere betale marginalt mere, og få noget godt ud af tiden, og her var Vembye hurtig med aflevering af billeder efter tjek og redigering af de billeder vi skulle bruge.

Vi havde fornøjelsen af Birthe selv, som sikrede at alt forløb aftalt som det skulle, så vores varmeste anbefaling til Vembye Photo.

MichaelHenneke-300x300.jpeg

MICHAEL HENNEKE

CLARUS

Vi bruger bl.a. Birthe til at tage vores medarbejderbilleder. Birthe har, med sit smil og smittende gode humør, evnen til at få folk til at føle sig afslappede og rigtig godt tilpas, hvilket medvirker til gode naturlige portrætbilleder og på de rette tidspunkter også rigtig sjove motiver 😉 Birthe har også stået for stemningsbilleder og video af hverdagen på vores kontor. Her har hun formået at indfange nogle super gode stemninger, fra vores altid hektiske og travle dage. Jeg kan kun anbefale Birthe Vembye, hun er en mega dygtig fotograf!

Anders-Brunse.jpeg

ANDERS BRUNSE

Mindworking

I en tid, hvor vi bliver bombarderet med kommunikation, reklamer, guld og grønne skove knytter vi os i stigende grad til medier, brands og personer, som vi har tillid til. Hvem er afsender, hvad står personen for og hvilken baggrund, kompetencer, anbefalinger mv. Derfor ser vi flere og flere der benytter portrætfotos i deres digitalsignatur, på deres visitkort, ansøgninger mv. Bankfolk og advokater har ikke været bange for at sætte ansigt på og i takt med vores brug af de sociale medier er den generelle blufærdighed ikke så stor længere. Så kom bare frem foran kameraet. Her kan jeg varmt anbefale fotograf Birthe Vembye som en dygtig og professionel fotograf. Hendes empati for den personlig hun arbejder med samt hendes evne til at skabe den rette stemning og tekniske stil skaber de bedste forudsætninger for et godt og karakterfyldt portrætfoto.

Johnny-Willum-300x300.jpeg

JOHNNY WILLUM

Convince A/S

Undertegnede har i professionel sammenhæng ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at blive portrætteret af Birthe. Til trods for den fynske accent er hun faktisk utrolig behagelig at være sammen med. Og så kan hun stille blænde og alt muligt. Men ikke mindst: Birthe arbejder hurtigt og fokuseret, men samtidig afslappet og med blik for øjeblikkets inspiration og improvisations-muligheder. Ikke noget dårligt udgangspunkt for et portrætfoto. Jeg kan varmt anbefale hende.

Uffe-Rørbæk-02-300x300.jpeg

UFFE RØRBÆK

Skuespiller/Instruktør/Forfatter/
Musiker hos Panorama Agency

Det er en enormt tryg og professionel oplevelse, at få taget billeder hos Birthe Vembye. Hun formår at skabe de omgivelser og den stemning, som gør at man kan slappe af og dermed ende op med at ‘ligne sig selv’ på billederne – endda i bedst mulig udgave. Jeg anbefaler altid Birthe Vembye i mit netværk, og jeg har endnu ikke oplevet noget gå skuffede og utilfredse fra en samarbejde med Birthe. Tværtimod! Alle har – ligesom jeg – stolt kunnet fremvise billeder til brug på website og andet.

Dorte-Lytje-vembyephoto.dk_.png

DORTE LYTJE

Feminin business mentor

Jeg mødte op hos Birthe en formiddag som aftalt. Mine øjne føltes stadig tunge og trætte, mit hår sad helt forkert, jeg var uoplagt og i det hele taget burde jeg være blevet hjemme denne dag! Men på forunderlig og fascinerende vis blev en morgengrim dag vendt til nogle helt igennem fantastiske timer med et resultat, der taler for sig selv, til følge! Jeg synes ikke umiddelbart, at det er den fedeste oplevelse at være i centrum, når der skal tages billeder af mig, men med Birthe bag kameraet gør jeg det gerne igen! Jeg har fået et bredt og spændende udvalg af professionelle billeder, som jeg gør stor brug af på min hjemmeside og helt selvfølgeligt på mine visitkort. Der er ingen tvivl i mit sind om, at Birthe tager billederne med et professionelt udgangspunkt men samtidig har hun en vidunderlig empati og forståelse for, hvad lige præcis jeg gerne vil have som slutprodukt. Mine bedste anbefalinger til Birthe. Glæd jer – det kan kun blive godt!

Philip-Thomsen-300x300.jpeg

PHILIP THOMSEN

Philip T

Birthe har flere gange taget mine portrætfotos, som jeg anvender på hjemmesider, i artikler i ledelses-magasiner, i mails, på sociale medier (bl.a. LinkedIn, Facebook) og i firmaets markedsførings- og undervisningsmaterialer. Birthe møder mig altid med nærvær og kreativitet. Hun udfordrer mine forestillinger om hvad et godt business portræt er. Birthe er kontant og ærlig i sine forslag og feedback – og det er befriende at få konkrete råd og anbefalinger i en foto-situation, som ikke er min “naturlige” scene. Birthe er unik til at kombinere det professionelle med det personlige – og samtidig fastholde det feminine – udtryk i ét foto. Som portrætfotograf skal Birthe Vembye derfor have mine varmeste anbefalinger.

Helle-Egdal-300x300.jpeg

HELLE EGDAL

Grundfoss

Jeg har arbejdet med Birthe mere end 15 år – hun er en ener, i alt hvad hun beskæftiger sig med. Hun brænder igennem med hendes altid tilstedeværelse, et helt unikt sind og en personlighed, som fanger mennesker, naturen og det …… øjeblik 🙂 Og det skinner også igennem på produktsiden, hvor jeg har været mere end tilfreds med Birthe´s fleksibilitet og deadline omkring opgaver + ikke mindst lækre produktfoto.

Tina-Rindal-300x300.jpeg

TINA RINDAL

City Vest og Salling

For 1½ år siden fik jeg taget nogle business fotos, bag kameraet var super fotografen Birthe Vembye . Hun er et fantastisk menneske at være sammen med. Super professionel med et samtidig intens nærvær. Det var en super oplevelse, som jeg vil anbefale alle. Mine billeder anvender jeg i forskellige sammenhænge bl.a. på mine sider på de sociale medier og på hjemmesider etc

Hanne-Svendsen-300x300.jpeg

HANNE SVENDSEN

Opgaven bestod af portrætbilleder af alle medarbejdere til vores hjemmeside, billeder af ledelsen samt nogle stemningsbilleder fra kontoret og byggepladsen, hvor vores medarbejdere er med som modeller. Jeg var ude efter en dygtig fotograf, som havde lavet lignende billeder – og valgt også en, som havde lavet lignende arbejde for andre i mit netværk og som kunne stå inde for personen. Samarbejdet var rigtig fint, Birthe fangede hurtigt, hvad det var jeg gerne ville have og så tog hun over og leverede de billeder, som jeg havde bedt om. Synes Birthe var nem og afslappende at arbejde sammen med, der var god stemning mellem hende og vores medarbejdere, så der kom nogle gode billeder ud af det. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og vil helt sikkert anbefale Birthe til andre bl.a. på grund af den afslappende stemning, som gjorde at vi endte med nogle gode og professionelle billeder.

Betina-Kirkegaard_0001-300x300.jpeg

BETINA KIRKEGAARD
Raundahl & Moesby A/S

Det, at vælge en fotograf er en tillidssag og specielt når det drejer sig om visualisering, af sit eget design og brand. Derfor var det for PREPAIR med en vis skepsis, at tage springet fra det kendte til det ukendte hos Birthe Vembye. Det var dog uden grund og efter 2 minutter sammen med Birthe var jeg fuldstændig tryg. Hendes professionelle tilgang til en opgave og forståelsen for hvad jeg kan lide og hvordan jeg gerne vil have det, fangede hun med det samme. Vi har nu adskillige photo sessions bag os og uanset udfordringer, nye kreative ideer, in house eller ude i byen, får hun altid det bedste resultat til visualisering af vores kollektioner og brand. Her er der ikke langt fra tanke til handling og selvom hun arbejder meget perfektionistisk, håndtere hun stramme deadlines og rammer altid spot on. Jeg vil helt bestemt anbefale Birthe Vembye, til alle der har brug for en professionel fotograf.

Lotte-Moslund-300x300.jpeg

LOTTE MOSLUND
PREPAIR

Mange fotografer er fantastisk dygtige til at skabe flotte billeder, der fortæller de ønskede budskaber. Men når jeg hyrer fotografer, er det lige så afgørende, at kvaliteten af selve processen, samarbejdet og kommunikationen næsten lige så vigtig som slutproduktet. Derfor vil jeg gerne anbefale fotograf Birthe Vembye, som netop mestrer både at skabe en god oplevelse og gode billeder.

Malene-Grouleff-300x300.jpeg

MALENE GROULEFF

Grouleff Communications

Jeg har brugt Birthe som fotograf de gange jeg har skullet have lavet professionelle billeder. Og hver gang er jeg imponeret af Birthe´s evne til at bringe det bedste frem i mig og hendes fornemmelse for hvad der vil virke godt. Birthe tager sig god tid til at forstå mig og opgaven og hun formår at skabe en tillidsfyldt atmosfære, som gør det til en virkelig behagelig og sjov oplevelse at få taget billederne. Og resultaterne taler jo for sig selv. Super gode billeder som jeg er stolt over at bruge. Jeg anbefaler Birthe til alle jeg møder, for der er ingen tvivl om at billeder til professionelt brug skal være 100% iorden. Det jo dem der tegner virksomheden udadtil!

Annette-Klausen-Bengtsson-vembyephoto-300x300.jpeg

ANETTE KLAUSEN BENGTSSON

Klausen & Bengtsson

Birthe har af flere gange lavet firma portrætter til mig og det har været en stor fornøjelse at stå “model” hos Birthe. Super professionelt arbejde med et stort engagement, som også smitter af på den som skal fotograferes, og skaber en dejlig afslappet og “smilende” stemning. Jeg vil til enhver tid vende tilbage til Birthe når vi skal have en fotograf tilknyttet, uanset opgavens karakter.

Svend-Aage-Kirk-sh-copy-300x300.jpeg

SVEND AAGE LYKKE LINDEROTH KIRK

Cercare Medical

At komme i Bithes atelier er en på mange måder både varm og imtim oplevelse. Da jeg skulle bruge nye portrætfotos ville jeg prøve Birthe. Det var en fantastisk god oplevelse. Hendes kreative miljø og enorme engagement i selv denne lille opgave gjorde, at det blev en god og hyggelig oplevelse. God atmosfære og en Birthe, der vimsede rundt med forskellige rekvisitter. Tænkte godt nok, om det virkelig var nødvendigt. Birthe mente, at det skulle hun nok bestemme, og jeg har fået de bedste billeder – ever. Birthe valgte hvilke, der skulle bruges – inkl. det, der skulle her på linkedin. Overlod trygt alt til hende. For nylig skulle jeg fotograferes til en artikel i det seneste nummer af Panorama. Jeg var heldig, at det igen var Birthe, der skulle tage billederne. Her fik jeg endnu en god oplevelse, og igen nåede jeg at tænke, at det der, det gør jeg altså ikke. Lod mig igen overtale og vejlede af Birthe, med gode resultater til følge. Jeg tænker og mener af et godt hjerte, at det at være i Birthes hænder, det er en på alle måder god og professionel oplevelse, og jeg kan varmt anbefale alle, at bruge hende til ALLE slags fotoopgaver. Det vil der kun komme noget god ud af. Birthe er i særklasse dygtig.

Esben-Kjeldsen-300x300.jpeg

ESBEN KJELDSEN

Handelsbanken

Birthe skabte på alle måder en god dag for mig, da jeg skulle have taget pressefotos. Det var både udfordrende, sjovt og trygt– og resultatet blev fremragende! Jeg vil anbefale hende til alle,der søger en fintfølende, behagelig, passioneret, kreativ,professionel fotograf.

Mette-Bærbach-Bass-300x300.jpeg

METTE BÆRBACH BAS

Ruslandseksperten

Jeg kan på det varmeste anbefale Birthe Wembye til profesionelle portrætter til erhvervsbrug. Jeg bruger billederne, for jeg fik flere rigtig gode synes jeg og andre, der har set dem på min hjemmeside, facebook og visitkort. Det betyder rigtig meget, at have et professionelt billede, da billederne ligeledes bruges til PR altså pressemeddelelser og artikler på blandt andet Femina. Birthe er en rigtig dygtig fotograf, der tager sig tid til at gøre den Birthe fotograferer tryg ved situationen, og venter på at det rigtige glimt kommer i øjet, eller det rigtige udtryk, alt efter hvilken branche du henvender dig til.

Helle-Egholm-300x300.jpeg

HELLE CHRISTINE EGHOLM

Human Company

Jeg har haft meget glæde af de særdeles gode og professionel billeder som Birthe har taget for min virksomhed. Det betyder meget at det tydeligt ses, at det er en dygtig og kompetent fotograf der har taget de billeder, der bruges i markedsføringen. Birthe er meget varm og behagelig person, at arbejde sammen med og hun er kreativ i komposition af billederne. Jeg anbefaler hende trygt til alle, der ønsker kvalitet.

Ingrid-Videbech.jpeg

INGRID VIDEBECH

Mind Plus Heart

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Birthe Vembye både omkring foto af børn, hvor Birthe er levende, menneskelig og børnene elsker hende, og foto af huse, hvor Birthe er ualmindelig professionel, struktureret og kreativ. Såfremt jeg har brug for en fotograf vil jeg altid benytte Birthe. Birthe er meget dygtig og kreativ. Man bliver i godt humør og inspireret af at være sammen med Birthe

Lotte-de-Linde-300x300.jpeg

LOTTE DE LINDE

bottom of page