top of page

MODEFOTOGRAFERING

VembyePhoto har over 30 års erfaring med modefotografering.

Om det gælder modefotografering i studie eller on location, i kontrollerede omgivelser eller vejrafhængigt, med få eller mange modeller - så er jeg en erfaren modefotograf, der tager mine opgaver seriøst, og altid løser dem professionelt og med godt humør.

Selvfølgelig skal vi have de aftalte billeder i kassen, men vi skal også nå at være til stede. For mig er det super vigtigt, at der er god stemning under et shoot - at der er tid til at få samspillet med modellen til at fungere, og at vi alle har en god oplevelse med os hjem. Mine mange års erfaring med fotografering af mode til voksne, har givet mig en ballast, ro og overblik. Og jeg byder gerne ind med sparring, inputs og gode ideer, uanset om det drejer sig om den røde tråd i en kampagne, locations eller valg af modeller. God kommunikation og overholdte deadlines prioriteres højt.

Som modefotograf har jeg gennem årene været ude for lidt af hvert, og det er selvfølgelig altid rart, når tingene bare glider som smurt. Men sådan går det jo ikke altid, og så skal der ind imellem tænkes hurtigt og kreativt. I de situationer er jeg meget løsningsorienteret, og føler mig i situationen blot udfordret, ikke begrænset. Så... come rain, come snow – and it does! Og så løser vi det alligevel! 

bottom of page