top of page

PRODUKTFOTO

Få taget professionelle produktfotos hos VembyePhoto.

Har du en virksomhed med produkter, som du gerne vil have fotograferet? Om det er få eller mange, sammen eller hver for sig, en enkelt gang eller nye produkter løbende – så lad VembyePhoto lave dine produktbilleder. Igennem mine mange år som professionel fotograf har jeg gennemfotograferet, redigeret og leveret rigtig mange forskellige packshots, f.eks.: Tekstiler på gine eller som oplægning, accessories, sko, smykker, brugskunst, interiør, legetøj, konsumvarer, flora, affotografering af kunstværker - og meget andet.

 Jeg vægter kvalitet meget højt i min virksomhed, og sådan går jeg også ud fra at du har det! Derfor skal der selvfølgelig kæles lige så meget for packshots, som for alle andre billeder.

 Jeg er vant til at håndtere alle mulige slags produkter. I studie eller on-location. Som imagebilleder eller specifikke produktbilleder. Ud fra layouts eller som frie opgaver. Alene, eller i samarbejde med firmaerne. Og jeg synes det er spændende opgaver at lave produktfoto´s. At finde lige præcis den vinkel, der fremhæver produktet bedst. At arbejde med detaljer som miljø, lyssætning, vinkler og regi-ting - for ikke at nævne spejling, vanddråber, iskrystaller eller røg... dét finder jeg ret kreativt, udfordrende og sjovt.

Og har du brug for det, er der altid sparring, inputs og gode ideer at hente hos mig!

Kontakt mig her for at høre mere 

bottom of page