top of page

ARKITEKTUR & INTERIØR

Lad Vembyephoto tage billeder af bygninger, arkitektur, interiør og byggeprocesser.

Som arkitekturfotograf kommer jeg rundt til mange spændende byggerier i hele landet. Byggebranchen har travlt, og som bygherre og underleverandør gælder det om at være synlig, hvilket kræver professionelle billeder af arkitekturen.

Nogle gange er byggeriet under opførsel, andre gange er det færdige projekter der skal foreviges, ude som inde.

Jeg arbejder altid med linjer, både med oprettede linjer og med bevidst skæve vinkler. Vigtige detaljer bliver fanget. Det være sig specielle mursten eller en teknisk finesse, hvilket kræver god kommunikation mellem fotograf og kunde.

Går vi indendørs og arbejder med interiør, kan du regne med min professionelle sparring når rum, brugskunst og møbler skal vises fra bedste vinkel.

Ofte vil det være en fordel at fotografere byggerier med drone, og denne service tilbyder jeg naturligvis også. Inviterer opgaven på en tur i en kran eller til toppen af et højhus, er jeg også frisk på det.

 

Da arkitekturopgaver altid er vejrafhængige, har jeg en meget fleksibel måde at gå til disse bookninger på, og rykker gerne ud både tidlig morgen og sen aften, for at ramme lige præcis det lys der virker bedst.

Er du på udkig efter en dygtig arkitektur- og interiør fotograf, giver jeg gerne mit bud på, hvordan vi kan løse opgaven.

bottom of page