top of page

VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION

Lad VembyePhoto tage professionelle erhvervsbilleder til præsentation af virksomheden.

Har du brug for billeder til print eller digital markedsføring af virksomheden, så tilbyder VembyePhoto en bred vifte af professionelle billeder til brug i den visuelle virksomhedspræsentation. F.eks. businessportrætter, facadebilleder, in-house faciliteter, produktionsfaciliteter, stemningsbilleder, udstillinger, showrooms, møder, konferencer og foredrag.

VembyePhoto har stor erfaring med erhvervsbilleder til præsentation af virksomheder, og der bliver aldrig sprunget over hvor gærdet er lavest… Om der skal tages billeder i et simpelt univers, eller det er andre mere komplekse billeder du har brug for, så kan du trække på min erfaring. I forbindelse med erhvervsfotografering er der desuden altid sparring, inputs og gode ideer at hente hos mig. Uanset om det drejer sig om ideer til den røde tråd i virksomhedspræsentationen, specielle fokus områder, eller mere konkrete bud på billeder.

Som regel tager vi en runde i virksomhedens lokaler, får gjort klart hvilke motiver der er relevante for budskabet, og derefter går min kreative hjernehalvdel i gang med at finde vinkler og motiver, som andre måske ikke har fået øje på! Om det er biler, både, hoteller eller tandlæger, er for mig underordnet. Jeg forholder mig til at finde det rette udtryk til lige præcis denne virksomhed, og har kun ét mål for øje; at virksomheden kommer til at fremstå så attraktiv og præsentabel som muligt. Måske kræver det en lift, en kedeldragt eller en næseklemme - men jeg er altid frisk på opgaven.

Jeg tilbyder desuden professionel dronefotografering, skulle det være relevant.

VembyePhoto besøger gerne din virksomhed i både jylland, på fyn og i resten af landet.

Kontakt mig her for at høre mere 

bottom of page