top of page

Træk naturen og miljøet ind i dit hjem med spændende fotokunst

Noget af det allerbedste ved mit arbejde er, når naturen byder mig momentære øjeblikke af smukke farver og motiver, som jeg kan forevige med mit kamera. Derfor udnytter jeg hver en chance, jeg får, til at bevæge mig ud i skove, ned til vandet og ind på gader og stræder. Det både når solens stråler lyser rimfrosten op og når mystikken lurer bag den disede luft. Det kommer der mange unikke skud ud af; og nogle af de skud laver jeg om til fotokunst.

Dronefotografi skaber en ny verden af muligheder

Tilbage i sommeren 2020 fik jeg efter lang tids overvejelse, beundring og fascination, taget mit dronecertifikat, så jeg nu også kan kalde mig dronefotograf, både til erhverv og natur.

Dronen giver mig nogle helt andre muligheder for at tage billeder i og af naturen. Naturen set fra oven skaber et forunderligt perspektiv og nogle helt særlige motiver og mønstre; som at sidde på et fly på vej på ferie og kigge ned på de fascinerende landskaber, der pludselig tager form af noget helt andet, end de er.Fotokunst og naturmotiver på bestilling

For en måneds tid siden fik jeg så en bestilling på et af mine dronefotografier. Nærmere bestemt var det et billede, som jeg tog i Marselisborg Skoven i efteråret – lige inden, bladene faldt af træerne. Motivet er et billede af Marselisborg Skoven set ovenfra. I midten er den fineste sø fyldt med andemad, omringet af træer i en helt unik farvekonstellation af hvid, gul, grøn, rød og orange.

Bestillingen var fra en mand i Højbjerg, der gerne ville have noget af den lokale natur ind i sit hjem. Eller rettere sagt kom ordren ind fra boligstylist Tina Dalbøge, som han havde hyret til at stå for indretningen. Ejeren nyder ofte den danske natur på lange gåture, og derfor var landskabet af den nærliggende skov oplagt.

Billedet blev købt, rammet ind og hænger nu og pryder hans stue så flot, som du kan se foroven.

Billedet her er en del af en serie på 4, og fås også som motiv på et lækkert uldtørklæde som du finder her.

6 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page