top of page

Fra indelukket skotøjsæske, til lyst og lækkert orangeri

Forvandlingen af et kedeligt mødelokale gav nyt liv og fantastisk stemning til hele fotostudiet💫

Da jeg i 2016 overtog det 260 m2 store lokale på Mosevej i Risskov ved Aarhus, og fik den gode ide at lave det til et kontorfællesskab med plads til 4 kollegaer, var det ret belejligt at lejemålet havde et seperat mødelokale.

Det skulle dog vise sig, at rummet aldrig rigtig kom til at fungere efter hensigten, da luften i lokalet var tung og tæt, og belysningen dårlig.

Man fik faktisk følelsen af at sidde i en lukket skotøjæske, som bare blev mere og mere iltfattig.På trods af den dårlige funktionalitet af mødelokalet, tog jeg først action på forbedringer mange år senere. Efter devisen “bedre sent end aldrig”, blev renoveringen sat i gang jan 22.Med kreative forslag fra min kæreste, som samtidigt tilbød sin praktiske hjælp med projektet, blev renoveringen planlagt. Et “nyt” gammelt smedejerns vinduesparti fra et drivhus (oprindelig opdelt i 4 sektioner), blev fundet på marketplace, og hentet hjem til en ordentlig omgang rengøring.

Det uudnyttede rum som havde været lukket inde hen over lokalet, blev åbnet op, og mens det var muligt uden brug af stige, blev det nu blottede troltex loft malet hvidt med en sprøjtepistol.

Efter et par effektive dage med en ekstra hjælpende hånd til nedbrydning af vægge, og montering af de store og meget tunge vinduespartier, blev loftpladerne rykket ned, og de nu fritlagte træbjælker malet fint op igen.
Efter indkøb af 4 nye ruder, 14 tuber akrylfugemasse, utallige ture til byens byggemarkeder, 20 liter maling, og masser af effektive arbejdstimer, nåede vi til dette tilfredstillende resultatet💪🤸👏

Begejstringen for det nye lokale er stor, og det gennemsigtige look giver hele fotostudiet en ny dimension af dybde og hygge. Desuden er vinduerne geniale at bruge som kulisse, både til businessportrætter, modeshoot og andre typer opgaver. Billedene herunder er: tv businessportræt af Psykoterapeut MPF Susan Halling Nonbo, og th modeshoot for Prepair. Der er mange muligheder der skal udforskes endnu 🔎📷Inspiration hermed givet videre

Har du mon selv uudnyttede m2 der kunne trænge til en kærlig hånd, håber jeg at denne lille reportage har været til inspiration. Har du lyst til at se den lille video som jeg fik klippet sammen ud fra de få optagelser jeg huskede at få taget undervejs, kan du klikke her


Har du lyst til at kigge forbi til en kop netværkskaffe i det nye orangeri er du mere end velkommen, send mig blot en mail, så finder vi en stund.

Tak fordi du læste med 🙏

19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page